Beauty Med Esztétika

Ép testben ép lélek és ép szellem.

Mi, a BEAUTY MED-ben, a professzionális esztétikai kezeléseinknél nagy hangsúlyt fektetünk a test, lélek, szellem hármas(ság) harmóniájának beállítására/megtartására.

Az öregedés az élet természetes része. A folyamatot megállítani nem, de lelassítani lehetséges. Kívül-belül egyaránt. Ehhez MI, szépségterapeuták asszisztálunk.

Csúcstechnológiás orvos-esztétikai gépparkkal, a legkorszerűbb szépészeti kezeléseinkkel ARC-, és TESTSZOBRÁSZATOT végzünk.

Tapasztalattal, tudással, odafigyeléssel fordulunk minden kedves kliensünk felé.

A nálunk töltött idő-velünk együttműködve-, a kölcsönös bizalom jegyében, kizárólag vendégeinknek és vendégeinkről szól.

Várunk szeretettel,

Beauty Med Team

Szakembereink

Mi, a BEAUTY MED-nél fontosnak tartjuk, hogy esztétikai kezeléseink során, vendégeink testi (sz)építése mellett, a lelki feltöltődésükről is gondoskodjunk. Ennek kulcsa, hogy magasan képzett szakemberek végzik a szépészeti procedúrákat, a kölcsönös bizalom jegyében. A nálunk töltött idő, valóban Nekik és Róluk szól.

VARGA MARIANNA

Orvos-esztétikai szépségtanácsadó, kvalifikált Lpg terapeuta/tréner, E-Fit személyi edző

Felsőfokú egészségügyi végzettséggel, számos szépészeti szertifikációval, 2 évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezem a szépségszakma területen.

Tanulmányaim során szembesültem azzal, hogy az anti-aging medicina, a gyógyulás és terápia soha nem látott lehetőségei állnak rendelkezésre, ugyanakkor nem húzható éles határvonal az egészség és szépség közé.

Az elméleti tudáson kívül fontosnak tartom a pozitív példamutatás erejét, ezért édesanyaként és dolgozó nőként, az egészséges életmód híve vagyok. Sarkpont a munkámban az egészséges, vonzó külső megteremtése, a legbiztonságosabb módon. Személyre szabott esztétikai tanácsadásaim során maximális figyelmet és tájékoztatást kap a hozzám forduló kliens, így az általam átadott információ ismeretében könnyebben és költséghatékonyabban tud választani a nálunk megtalálható, professzionális arc-, és testkezelések közül.

PINTYE NIKOLETT

Kozmetikus, kvalifikált LPG ENDERMOLOGIE terapeuta

Tapasztalataim alapján mondhatom, hogy az egészséges életmód és a szépség kéz a kézben járnak.

Munkám során mind a szakmai elvárások, mind a klienseim igényeit szem előtt tartva igyekszem bővíteni tudásomat. Fontos számomra a precizitás. Célom a vendégeim elégedettsége és, hogy az eredmény számukra is látható legyen, ezáltal visszatérjenek hozzám. Szakmám folyamatos, dinamikusan fejlődése ösztönöz, hogy rendszeresen részt vegyek továbbképzéseken, termékbemutatókon. Ezáltal biztosítani tudom vendégeimnek, hogy a legújabb professzionális esztétikai, dermokozmetikai kezeléseket nyújtsam számukra.

TÓTH ILDIKÓ

Gyógymasszőr, kvalifikált Lpg endermologie terapeuta

A mai világban a betegség az egyik legnagyobb üzlet, pedig ennek fordítva kellene lenni. Nekem az egészség az üzlet, ezért is döntöttem úgy, hogy MASSZŐR leszek.

Gyógymasszőri diplomámat 2010-ben szereztem meg. Gyakorlati tapasztalatra a budapesti Hilton szállodában tettem szert. Lehetőségem volt az irodai székmasszázst is kipróbálni, 2 éves vállalkozásom alatt ezáltal is bővíthettem tudásomat. (Fundamenta, Honeywell, Vcc Live, Dunahouse) Mivel nagyon fontosnak tartom a szakmai fejlődésemet és a kliensekhez való maximális felkészülést, ezért jelenleg is fizioterápiás asszisztensi képzésen veszek részt. A gyakorlati oktatásom a Duna Medical Centerben folyik. Vendégeim több masszázsfajta közül választhatnak, személyreszabottan.

Naponta tapasztalom, hogy egy szakszerű masszázzsal régóta fennálló, kínzó prroblémákat tudok megszüntetni, ezzel visszaadva az emberek egészségét. Szerencsés vagyok, mert elmondhatom, hogy nekem a munkám a hobbim, a hobbim a munkám.

MARKÓ ZSÓFIA

Front desk manager

Az első benyomás jelentőségével mindenki tisztában van. Én magam is. A pozíciómból kifolyólag -esztétikai központunkba belépve-, elsőként velem találkoznak a vendégek. Én vagyok a Beauty Med “arca”. Épp ezért lényeges számomra az ápoltság, a kedvesség és a jó kommunikációs készség. Kedvelem az embereket, szívesen és könnyedén elegyedek velük beszélgetésbe. A zavartalan és professzionális működésünkhöz elengedhetetlen a tiszta és érthető tájékoztatás, koordinálás, a logisztikai-, adminisztrációs feladatok akkurátus ellátása.

Központi kérdés nálam az egészség és a szépség fontossága. Szépészeti szakképesítéssel rendelkezem, de vizsgáim után a "háttérmunkát" választottam a szakma helyett.

Szeretem ezt az elfoglaltságot, örömmel járok dolgozni. Szerencsés vagyok, mert teljesen otthon érzem magam esztétikai központunkban, ahol mindannyian egy nagy "családot" alkotunk. Nagyon sok szeretettel várok én is minden kedves vendéget, hogy csatlakozzon közösségünkhöz!